23 Ekim 2020 0 (1149)

CHP’li belediye başkanı corona virüse yakalandığını duyurdu

CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, corona virüs testinin pozitif çıktığını, bir süre çalışmalarına evden devam edeceğini duyurdu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Duyuruyu sosyal medyadan yapan Çetin, “Covid-19 salgınının ilk görüldüğü günden bu yana aralıksız çalışmalara ve hemşehrilerimizle görüşmelerime devam ettim. Riskin olduğunu ve günün birinde bunu yaşayacağımı biliyordum. Biraz önce Covid-19 test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim” dedi.

“SAĞLIK DURUMUM İYİ”

Sağlık durumuyla ilgili de açıklama yapan Çetin, “Çok güçlüyüm ve genel sağlık durumum iyi. Bir süre çalışmalarıma evden devam edeceğim. Son 5 gün içerisinde benimle temasta bulunanlardan test yaptırmalarını önemle rica ediyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere. Sizleri seviyorum” mesajına yer verdi.