29 Nisan 2021 0 (198)

Koronavirüs ile mücadelede en başarılı belediye başkanı Büyükakın oldu

SONAR Araştırma şirketi, "Belediye Başkanları Başarı Oranları" başlıklı araştırmasının sonuçlarını yayımladı. Araştırma sonuçlarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın koronavirüs ile mücadelede ilk sırada yer aldı.

SONAR, 1 Şubat-15 Nisan tarihleri arasında, 20 büyükşehirin 8'inde yüz yüze, 12'sinde ise telefon yöntemiyle gerçekleştirdiği anketin hata payının yüzde 2.9 olduğunu bildirdi.

Ankete katılanlara yöneltilen, "Büyükşehir  belediye başkanınızın genel hizmetleri ve projeleri başarılı mıdır?" sorusuna verilen cevaplara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, en başarılı belediye başkanı olarak ön plana çıktı.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın ise %54,3 ile 3.sırada yer aldı.

"Koronavirüs ile mücadelede büyükşehir belediye başkanınız başarılı mıdır" sorusuna verilen yanıtlarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ilk sırada yer aldı.