03 Mart 2021 0 (2698)

Nevşehir Belediye Başkanı Savran, İçişleri Bakanı Soylu ile görüştü

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Ankara temasları ve ziyaretleri çerçevesinde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Kendisi ile bir süre görüşen Başkan Savran, Bakan Soylu'ya Nevşehir Belediyesi'nin planlanan ve devam eden çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Belediye olarak gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgiler sunan Savran, “Hemşehrilerimizin yaşamaktan mutluluk ve gurur duyacakları bir Nevşehir için projeler ve hizmetler üretmeye her geçen gün artan bir enerjiyle devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve Sn. Bakanımız Süleyman Soylu'nun her daim tam desteğiyle, Vekillerimiz ve İl Başkanımız ile birlikte Nevşehirimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.