03 Ağustos 2021 0 (229)

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in, ICLEI Mesajı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in ICLEI – Sürdürülebilir Kentler Birliği’ne katılım mesajı, 18 binden fazla ICLEI takipçisine ulaştı.

İzmit Belediyesi’nin, 100’ün üzerinde ülkede 2 bin 500’den fazla yerel ve bölgesel yönetimin üyesi olduğu ve sürdürülebilir kentsel kalkınmayı amaçlayan, Almanya Merkezli ICLEI Sürdürülebilir Kent Birliği’ndeki üyeliği ile ilgili, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet üyelik mesajı yayınladı. ICLEI sosyal medya hesaplarından yayınlanan mesaj 18 binden fazla ICLEI takipçisine ulaştı.

“EYLEMLERİMİZ DAHA FAZLA ETKİ YARATACAK”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ICLEI’nin bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu şu sözlerle aktardı: “Belediyemiz, ICLEI ağı aracılığıyla Avrupa sınır ötesi işbirliklerine ve proje uygulamalarına katılmayı hedeflemektedir. Küresel ICLEI ağı sayesinde ilgili alandaki eylemlerimizin çok daha fazla etki yaratacağına ve çeşitleneceğine inanıyoruz”