05 Ekim 2021 0 (881)

Simav Belediyesi Prestij Cadde Çalışmalarına Devam Ediyor

Simav'da prestij cadde çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi ve eski karakol önünde bulunan cadde yaya ve araç trafiğine açıldı.

Simav Belediye Başkanı Adil Biçer: “Prestij cadde çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi eski karakol önünde bulunan caddemiz de bugün akşamüzeri yaya ve araç trafiğine açıldı. Döşeme mukavemeti için getirilen malzemenin günün sonunda esnaflarımızca elbirlik yola serilmesi anında yaşanan güzel birliktelik bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bir hizmetin gerçekleştirilmesi kadar sahiplenilmesi ve korunması da bir o kadar önemli. Bizleri ve çalışmalarımızı sahiplenen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Projemiz kapsamında Atatürk Caddesindeki alt yapı ve kaldırım çalışmaları tamamlanmış olup, kaldırım karo döşeme çalışması devam etmektedir. Tevfik Fikret Caddesinde ise alt yapı çalışmaları devam ediyor. Daha yaşanabilir bir Simav için Simav’ın çehresini hep birlikte değiştireceğiz.” dedi.