02 Ağustos 2021 0 (219)

Susurluk Belediyesi ve Susurluk Ziraat Odası’ndan, Marmaris’e Yardım Eli

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve Susurluk Ziraat Odası Başkanı Özkan Gürkök, ortak hareket ederek orman yangınıyla mücadele eden Muğla'nın Marmaris ilçesine destek olmak amacıyla yardım kolisi gönderdi.

Türkiye’nin yüreğini yakan orman yangınları devam ederken, bu zorlu mücadeleye Susurluk Belediyesi ve Ziraat Odası iş birliği ile Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında mağdur olan vatandaşlarımıza yardım kolisi gönderdi.

Başkan Güney ” Birçok bölgede orman yangınlarıyla mücadele veriyoruz. Bununla ilgili biz de Susurluk halkının desteğiyle o bölgedeki vatandaşlarımızın mağduriyetlerini bir nebze çözmek adına yardım kolileri hazırladık. İnşallah en kısa zamanda yangınların söndürülmesi ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesini temenni ediyorum. Ormanlar bizim akciğerimiz şu an ciğerlerimiz yanıyor. Tüm halkımıza geçmiş olsun” dedi.