29 Eylül 2021 0 (386)

Çınarcık Belediyesi Zarar Gören Yolların Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yıpranmış ve zarar gören yolların onarım çalışmalarına devam ediyorlar.

İlçe halkının hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla Çınarcık Belediyesi ekipleri ilçe genelinde altyapı çalışmalarından yada rutin kullanımdan dolayı zarar görmüş yollara onarım çalışmasına devam ediyorlar.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt yama ekipleri belirlenen iş programına göre Harmanlar Mahallesi Bilgin Sokak ve Taşliman Mahallesi Kale Sokak’ta hasarlı yollarda yama ve onarım çalışması yaptılar. Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan dolayı Çınarcık Belediyesi  ekiplerine ve Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e teşekkür ettiler.