11 Ocak 2021 0 (3282)

Yenimahalle Belediyesi’nden kiracılarına yüzde 50 indirim

Yenimahalle Belediyesi, koronavirüs nedeniyle sıkıntı yaşayan belediye mülklerindeki kiracı esnafa, bu senenin ilk 6 aylık kiralarında yüzde 50 indirim yapacak, ilk ödeme de 6 ay sonra alınacak.

Pandemi nedeniyle esnafın zor günler geçirdiğine dikkat çeken Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Pandemi şartları nedeniyle neredeyse 1 yıldır esnafımız ayakta kalmak için mücadele ediyor. Uzun yıllar esnaflık yapmış biri olarak onları çok iyi anlıyorum. Esnafımız kirasını çıkarmakta zorlanıyor. Dükkânını tam randımanlı çalıştıramıyor hatta dükkânı açmak onlar için daha çok masraflı oluyor. Esnafımıza destek olamıyoruz ama en azından belediyemiz kiracısı esnafımıza nefes aldırmak için bu kararı almayı uygun bulduk. Meclis’imizde oy çokluğuyla almış olduğumuz karar ile belediye mülklerindeki kiracı esnafımıza destek olacağız. Bu zor günleri el birliğiyle aşacağız” dedi.