04 Ağustos 2021 0 (221)

Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı, Türkiye Şampiyonası’ndan Madalyalarla Döndü

Ceyhan Belediyesi Güreş takımı, Kahramanmaraş'ta düzenlenen Hartlap Kısa Şalvar Türkiye Şampiyonası'nda bir gümüş, iki bronz madalya kazandı.

Gururla Ceyhan’a  dönen Belediye Güreş Takımı madalyalarıyla birlikte Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i makamında ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı. Sporculardan Fatih Karataş, Batuhan Akkuş, Yusuf Çetin, Ali İhsan Arıc, Barış Emen ile bir araya gelen Başkan Erdem; “Ceyhan’ımıza 5 madalya getiren ve bizleri sevindiren sizlersiniz, sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

“Güreş Takımımız Bizleri Gururlandırdı”

Ceyhan Belediyesi’nin sosyal, kültürel ve spor  alanında güzel hizmetler sunduğunu dile getiren  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Kahramanmaraş Hartlap ve Pazarcık’ta yapılan Karakucak Güreşlerinde, belediyemizin güreş takımı göğsümüzü  kabartmıştır. 5 madalya ile Ceyhan’a dönen takımımızı ağırlayarak onları tebrik ettim. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyor, her zaman yanlarında olacağım” dedi.