21 Ocak 2019 0 (536)

Ordu'da muhtarlık dairesi 7/24 aktif

Talimatlar doğrultusunda Altınordu ilçesi mahalle muhtarlıklarını bir bir gezerek sorun ve önerileri yerinde değerlendiren İlçe Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bekir Karakış, anında ilgili birimlerle iletişime geçerek sorunları çözüme kavuşturmaya çalışıyor.

“Talepler belediyemizin çalışma planına yön veren bir etkendir”

Yapılan toplantılar sonucunda sorunları anında ilgili birimlere ileten Daire Başkanı Bekir Karakış, “Belediye Başkanımızın talimatıyla muhtarlarımızla oluşturduğumuz birliktelik ve görev olgusu, yaptığımız çalışmaların en önemli işaretidir. Belediyemizin tüm birimleriyle koordinasyon halindeyiz. Muhtarlarımızın talepleri belediyemizin çalışma planlarına yön veren büyük bir etkendir. Bu nedenle muhtarlarımızın her türlü talep ve önerilerini hiç bekletmeden ilgili birimlerle istişaresini yapıyoruz. Bizim gayemiz hemşehrilerimizi temsil eden görevli muhtarlarımızın her türlü çalışmalarına destek olmak ve onların karşılaşabileceği sorunları bertaraf etmektir. 7/24 aktif haldeyiz ve sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.